Particuliere verzekeringen

Wat je persoonlijke situatie ook is, wij kunnen helpen met al jouw financiële zaken. Wij adviseren graag over verzekeringen, hypotheek en pensioenmogelijkheden. Wij laten ons graag uitdagen om een passende oplossing te vinden voor jouw (persoonlijke} vraagstukken.

Schadeverzekeringen

Kostbare zaken moeten verzekerd worden om financiële risico’s af te dekken. Je woning, inboedel, je bedrijf of vaartuig zijn met de juiste verzekeringen tegen een scherpe premie verzekerd tegen schade of totaal verlies. Bij schade kunnen wij tevens voor je optreden als belangenbehartiger, om je zo optimaal mogelijk schadeloos te stellen.

Advies

Een helder en oprecht advies is van belang om goed verzekerd te zijn. Maar ook om niet óververzekerd te zijn. Onze adviseurs van Verzekering Visie zijn onafhankelijk en werken nauw samen met veel verzekeringsmaatschappijen. Wij durven te adviseren om verzekeringen weg te laten, maar ook te overtuigen welke verzekeringen wél wenselijk zijn.

Relatie

Een goede relatie met jou als klant is voor ons belangrijk. Want als wij jou en jouw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij passende oplossingen bieden. Met alle producten duidelijk en helder op een rij.

Kosten

Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen zorgen wij voor een mooi afgeronde eindpremie. Dit kan voor jouw een portefeuille korting van 50 tot 300 euro per jaar betekenen.

Kom in contact met een van onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek bekijken we jouw mogelijkheden

 

Team van specialisten
Hallo, kunnen we je helpen?