Hypotheken

 

Heb je het huis van je dromen gevonden? Dan kan het kopen spannend zijn en met emoties gepaard gaan. Het is dan fijn dat je een erkende, kundige en onafhankelijke hypotheekadviseur hebt, die je eerlijk en met beide benen op de grond kan helpen en adviseren.
Bij ons ben je op de goede plek.

 

Erkend Hypotheekadviseurs / Financieel adviseurs

Met het vakdiploma erkend hypotheekadviseur/ financieel adviseur, jaarlijkse scholing en het geven van veel hypotheekadvies kunnen wij je het juiste aanbieden voor jouw situatie.

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan alleen een hypotheek. Denk ook aan het koopcontract, de bankgarantie en de kleine lettertjes. Bij samenwonen en kopen van een huis spelen ook een samenlevingscontract, een geregistreerd partnerschap, testamenten en diverse juridische aspecten een rol.

Wij werken nauw samen met een team van specialisten met alle benodige kennis.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij zijn een onafhankelijk adviseur. Niet slechts één geldverstrekker of één keuzemogelijkheid. Wij kunnen met en voor jou kiezen uit vele hypotheekaanbieders en zoeken daarbij de geldverstrekker die het beste bij jouw situatie past.

 

Hypotheken voor als je in loondienst bent, voor ondernemers of voor een combinatie van beide. 

Wij zijn staat om tot een goede rapportage te komen vanuit een jaarrekening om het juiste inkomen van jou als de ondernemer of als werknemer vast te stellen, waarmee de hypotheek kan worden aangevraagd.

Ben je ondernemer? Wij kunnen op basis van de jaarrekening een lange (langere) termijn prognose maken. Daarin kun je plannen wanneer de tijd rijp is om een huis/pand aan te kopen.

 

Vastgoed hypotheken voor kleine en grote beleggers.

Wil je gaan beleggen in vastgoed? Bij de aanschaf van bijvoorbeeld een tweede huis, appartement voor de kinderen, vakantiewoning voor commerciele verhuur, etc., kunnen wij je bijzonder goed helpen. Door onze kennis en expertise en meerdere samenwerkingsverbanden kunnen wij je gedegen en goed adviseren over vastgoedfinanciering. Wij bieden de mogelijkheid te kiezen uit meerdere financieringsvoorstellen.

 

Zelf alvast kijken wat er mogelijk is?

Wil je bijvoorbeeld weten:

  • Wat je kunt lenen?
  • Of je een bepaalde woning kunt kopen?
  • Of je kunt besparen op je hypotheek?

Op onze website hypotheektafel.nl kun je informatie vinden en een eerste berekening maken voor jouw situatie.

HypotheekTafel - Bereken je mogelijkheden

Schuif bij ons aan tafel en ervaar onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Of je nu particulier bent of ondernemer, samen vinden we de meest gunstige oplossing voor jouw situatie. Nu én in de toekomst.

Kom in contact met een van onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek bekijken we jouw mogelijkheden

 

Verzekering Visie - Joure
Hallo, kunnen we je helpen?