Hypotheken

 

GEFELICITEERD! U heeft het huis van uw dromen gevonden.

Het kopen van een huis is spannend en gaat gepaard met emoties. Dan is het fijn dat u een erkende, kundige en onafhankelijke hypotheekadviseur hebt, die u eerlijk en met beide benen op de grond kan helpen en adviseren. U bent u bij ons op de goede plek.

Erkend Hypotheekadviseurs / Financieel adviseurs

Met het vakdiploma erkend hypotheekadviseur/ financieel adviseur, jaarlijkse scholing en het geven van veel hypotheekadvies zijn wij in staat om u het juiste product aan te bieden.

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan alleen een hypotheek. Denk hierbij aan het koopcontract, de bankgarantie, de kleine lettertjes. Bij samenwonen en kopen van een huis spelen ook een samenlevingscontract, een geregistreerd partnerschap, testamenten en diverse juridische aspecten een rol.

Wij werken nauw samen met een team van specialisten met alle benodige kennis.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, wij zijn een onafhankelijk adviseur. Niet slechts één geldverstrekker of één keuzemogelijkheid. Wij kunnen met en voor u kiezen uit vele hypotheekaanbieders en zoeken daarbij de geldverstrekker die bij uw situatie past.

 

Hypotheken voor mensen in loondienst, voor ondernemers of voor een combinatie van beide. 

Wij zijn staat om vanuit een jaarrekening te komen tot een goede rapportage om het juiste inkomen van de ondernemer, werknemer vast te stellen, waarmee de hypotheek kan worden aangevraagd.

Bent u ondernemer? Wij kunnen op basis van de jaarrekening een lange (langere) termijn prognose maken. Daarin kunt u plannen wanneer de tijd “rijp”is om een huis/pand aan te kopen.

 

Vastgoed hypotheken voor kleine en grote beleggers.

Wilt u gaan beleggen in vastgoed? Denk hierbij aan een tweede huis, appartement voor uw kinderen, vakantiewoning voor commerciele verhuur, etc., kunnen wij u bijzonder goed helpen. Door onze kennis en expertise en meerdere samenwerkingsverbanden kunnen wij u gedegen en goed adviseren over vastgoedfinanciering. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit meerdere financierings voorstellen.

 

Advieskeuze.nl

Kom in contact met een van onze specialisten

In een persoonlijk adviesgesprek bekijken we jouw mogelijkheden

 

Verzekering Visie Team
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?